22.1.15

NANAKODESIGN : INSTANT PRINT PHOTOBOOTH

hi / salam / hello

ni tak tau kali keberapa .. tapi nana nak share lagi..

nanakodesign punye INSTANT PRINT PHOTOBOOTH

hehe!

kali ni nana nk share package 2015..

tolong jgn compare kan dengan 2014 ye..

sbb mmg harga JAUHHH beza..

nak tau kenapa?

sebab....

1. nana dah tukar printer : dulu satu gamba ambil masa 1 minit setengah untuk print. tapi printer yg baru ni ambil masa 15 SAAT SAHAJA :) fuuyoohhh~!

2. nana ada guna tv screen 39" : so anda2 boleh pose2 depan tv cantik2 before nana snap picture

3. disebabkan gambar print sekejap yang amat , so kalau event tu 6 jam , nana letak unlimited , kena kira2 lah sendiri berapa ratusan ribuan keping gamba yg boleh di print.. haha! dulu unlimited x sampai RM1k tp skrg x blh lagi pakai harga tu. harap maklum. hihi

4. guestbook dah di upgrade. dulu size A3 and nana design cover je kan. kali ni dalam siap ada box. boleh simpan dlm box elok2. paper kat dalam warna hitam and lg berkualiti compare yg lama.

5. nana nk kena byr photographer nana. huwaa.. dolu2 harga promo je. so xde la bayar diorg ni mahal. skrg tak lagi. dh consider bekerja , bukan nk promo promo dh ye. haha!

okeh. rasanye tu jelah sebab2 yg munasabah kenapa nanakodesign tukar harga2 package untuk instant print photobooh ye. :)

jom.. layan~


..click on the picture to enlarge..

interested x?

jangan lepaskan peluang datang NANAKODESIGN booth kat
PAMERAN PENGANTIN 2015 di SACC SHAH ALAM pada 27, 28 & 29 FEBRUARY 2015 nanti ye. kami di booth 027A - sebelah stage

apa yang best? sape2 yg bayar deposit pada hari tu blh dpt voucher RM100 - boleh pakai untuk mana2 harga package (photobooth ke , candy buffet ke , photography ke , full package ke , dan lain2 lagi lah)

insyaAllah.. hope to see u guys there (sebulan lebih dari sekarang - gi tulis note kat calendar siap2) hehe

..contoh : wedding instant print photobooth..

..salah satu wedding event : macam ni lah kami set up nanakodesign punye photobooth..

..ni salah satu lagi contoh wedding event punye photobooth area..

..contoh instant print photobooth untuk big company annual dinner (petronas)..

..contoh instant print photobooth untuk launching product : Dato' AC Mizal ni duta untuk 
L'Rose Slimming Product..

..contoh instant print services untuk bridal shower at nanako studio cafe..

..contoh instant print photobooth untuk birthday party : lego theme..



terpesona tak? hihi. cepat2 call / text / msg / whatsapp nana at 0173451323
atau hantar email to mymail.nana@gmail.com atau contactus@nanakodesign.com

oh ya!!! jangan lupe visit www.nanakodesign.com and check out beratusss contoh2 gambar previous event by nanakodesign. :)

thanks

xoxo



29.12.14

ITS BEEN A WHILE

last time nana update blog ,
masa nana tgh cari vendor2 for rack baju kat nanako studio cafe
hehe
takpe.. sekarang nana letak baju sendiri dulu..
insyaAllah in future , bile tempat ni crowd dah makin ramai , then nana akan open for rent lagi.

alhamdulillah..
so far , nanakodesign is growing..
nana join BNI chapter Adante.
every weekend ada aje event photobooth / wedding / birthday / engagement / candy buffet
alhamdulillah..

nanako studio cafe pun alhamdulillah
makin lama orang makin kenal cafe ni..
dah 4 bulan beroperasi pun ada lg orang yg keje kat floor atas ni x tau wujudnye nanako studio cafe ni.
haha.. xpe lah.. slow slow kan :D

alhamdulillah..
rumah nana kat kerteh,kemaman masih selamat..
walaupun dah jadi pulau.. air x masuk dlm rumah..
tapi kat tempat parking kereta and sekeliling rumah , air paras lutut..
semoga cepat surut air2 ni and cepar2 lah habis musim tengkujuh yg melanda pantai timur..

alhamdulillah..
mummy dah selamat ada di Jubail , Saudi Arabia with daddy tersayang..
for 3 months mummy di sana..
insyaAllah bulan march 2015 , mummy and daddy akan balik ke malaysia ;)
insyaAllah semoga semuanya selamat.. aminn aminn

alhamdulillah..
danial dh pun setahun 10 bulan..
kejap je lagi dh nk 2 tahun.. and masih tunggal.. eh!!
hehe.. insyaAllah akan ada la adiknye tu.. maybe lg 2 atau 3 tahun lagi ye.. amiinnn
hehe

nana bersyukur alhamdulillah..
terima kasih ya allah atas semua rezeki , kesenangan , dan kesihatan yg kau berikan kepada kami sekeluarga.. alhamdulillah.. amiinn


2.10.14

NANAKO STUDIO CAFE : LOOKING FOR VENDOR


Hello readers / vendors,

We would like to rent out our display space for you to showcase your products here at,

C-1-01 , One South Street Mall , Serdang Perdana , Seksyen 6 , 43300 Seri Kembangan , Selangor
Contact Number : 017-3451323

We have 9 areas which include 3 area with hanger preferably for clothing, and 6 shelves for any item such as handbags, toys, art & craft, shoes , etc.
Rental rate starts from RM166 to RM266 only (monthly basis)








For those who are interested, 
you can message our Facebook, 
or email us at contactus@nanakodesign.com
or call/whatsapp/msg us at 0173451323 (Nana) / 0172771323 (Hariz)

p/s : kepada siapa2 yang baca this post , please spread the news ye. hehe. :)

Thank you. hugs

17.9.14

WHAT'S UP WITH NANA

hi / salam

seperti mana yg harap2 semua dah tau, nana busy dekat nanako studio cafe sekarang..

pagi bangun mandi siap2 g cafe..

jaga cafe..buat apa yg patut..

petang / malam baru blk rumah..

main2 dengan danial.. pastu tido kan danial..

klo nana tertido skali, kol 3 nana bgn buat keje2 nanakodesign..

klo x bgn , al jawapnye tdo sampai ke pagi and start routine yg sama..

ni kalau mami ada kat kl tolong jagakan danial..

kalau takde, nana akan bawa danial g cafe..

and masyaAllah agak mencabar lah klo bawa danial.. :D

redha and sabar aje.. yg penting danial ada dpn mata 24/7.. hehe

nana dh lali dgr org berbisnes kedai makan / cafe ni..

masalah pertama diorg ................ masalah pekerja..

susah sgt nk jmpe pekerja tetap. uwaaaa :(

insyaAllah doakan nana jmpe pengganti pekerja2 nana..

kesian tgk pekerja nana sorg2 je ni buat semua benda.. risau die pun angkat kaki g cr kerja lain aje..

huh! super sedih..

apepun alhamdulillah.. nanako studio cafe ni makin lama makin elok bisnes nye..

alhamdulillah. alhamdulillah..

sama2 lah kita berdoa ye.. doakan nana.. insyaAllah.. aminn2..

yg mana belum dtg jengok lg ke nanako studio cafe ni, marilahh.. tunggu apa lg. hehe

ni details :

nanako studio cafe
c-1-1 , one south street mall , jalan os , serdang perdana , seksyen 6 , 43300 seri kembangan , selangor
hp number nana : 0173451323 (boleh terus whatsapp , nana akan share location terus. senang sesangat dah skrg kan.. hehe)

ok tq membaca. mwahs hug2 :)

12.8.14

3 ADIK BARU

alhamdulillah..

so far so good..

nana baru je dapat 3 orang adik baru..


..meet wani , lin & fira..

tiga tiga rajin , pantas , and yg plg penting..comel! hehe ;)

yang sorang tu nana tengok and perhati dah mcm 'mini me' dah..

haha!

nana bersyukur sgt..

ringan rasa bahu yg memikul ni..

jadi adik² yg baik ye semua.. sayang muah² lebih sikit ;)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...