2.10.14

NANAKO STUDIO CAFE : LOOKING FOR VENDOR


Hello readers / vendors,

We would like to rent out our display space for you to showcase your products here at,

C-1-01 , One South Street Mall , Serdang Perdana , Seksyen 6 , 43300 Seri Kembangan , Selangor
Contact Number : 017-3451323

We have 9 areas which include 3 area with hanger preferably for clothing, and 6 shelves for any item such as handbags, toys, art & craft, shoes , etc.
Rental rate starts from RM166 to RM266 only (monthly basis)








For those who are interested, 
you can message our Facebook, 
or email us at contactus@nanakodesign.com
or call/whatsapp/msg us at 0173451323 (Nana) / 0172771323 (Hariz)

p/s : kepada siapa2 yang baca this post , please spread the news ye. hehe. :)

Thank you. hugs

17.9.14

WHAT'S UP WITH NANA

hi / salam

seperti mana yg harap2 semua dah tau, nana busy dekat nanako studio cafe sekarang..

pagi bangun mandi siap2 g cafe..

jaga cafe..buat apa yg patut..

petang / malam baru blk rumah..

main2 dengan danial.. pastu tido kan danial..

klo nana tertido skali, kol 3 nana bgn buat keje2 nanakodesign..

klo x bgn , al jawapnye tdo sampai ke pagi and start routine yg sama..

ni kalau mami ada kat kl tolong jagakan danial..

kalau takde, nana akan bawa danial g cafe..

and masyaAllah agak mencabar lah klo bawa danial.. :D

redha and sabar aje.. yg penting danial ada dpn mata 24/7.. hehe

nana dh lali dgr org berbisnes kedai makan / cafe ni..

masalah pertama diorg ................ masalah pekerja..

susah sgt nk jmpe pekerja tetap. uwaaaa :(

insyaAllah doakan nana jmpe pengganti pekerja2 nana..

kesian tgk pekerja nana sorg2 je ni buat semua benda.. risau die pun angkat kaki g cr kerja lain aje..

huh! super sedih..

apepun alhamdulillah.. nanako studio cafe ni makin lama makin elok bisnes nye..

alhamdulillah. alhamdulillah..

sama2 lah kita berdoa ye.. doakan nana.. insyaAllah.. aminn2..

yg mana belum dtg jengok lg ke nanako studio cafe ni, marilahh.. tunggu apa lg. hehe

ni details :

nanako studio cafe
c-1-1 , one south street mall , jalan os , serdang perdana , seksyen 6 , 43300 seri kembangan , selangor
hp number nana : 0173451323 (boleh terus whatsapp , nana akan share location terus. senang sesangat dah skrg kan.. hehe)

ok tq membaca. mwahs hug2 :)

12.8.14

3 ADIK BARU

alhamdulillah..

so far so good..

nana baru je dapat 3 orang adik baru..


..meet wani , lin & fira..

tiga tiga rajin , pantas , and yg plg penting..comel! hehe ;)

yang sorang tu nana tengok and perhati dah mcm 'mini me' dah..

haha!

nana bersyukur sgt..

ringan rasa bahu yg memikul ni..

jadi adik² yg baik ye semua.. sayang muah² lebih sikit ;)




6.8.14

EID MUBARAK 2014

salam salam..

nana nk wish selamat hari raya untuk semua muslim

syukur alhamdulillah tahun ni nana dapat celebrate raya dengan semua ahli keluarga nana

insyaAllah ahad ni akan jmpe dgn aunty2 uncle2 cousin2 and kawan2 yg nana x sempat beraya last week :)

here is some picture during our 1st and 2nd day of raya (kerteh terengganu)










last but not least..

maaf zahir dan batin

:)

5.8.14

NANAKO STUDIO CAFE OPENING SOON



let the poster do the talking..

hehehe!

come come and have your breakfast / lunch / lepak2 minum petang at our

Nanako Studio Cafe

enjoy the environment , music & food

Breakfast menu :
( nasi lemak , bihun goreng , waffle waffle , bread toast , sandwiches , morning start juice and of course COFFEE)

Lunch menu :
( nasi tomato , waffle waffle )

Lepak-lepak Minum Petang menu :
( waffle waffle , pavlova , cake , brownies , biskut balak , keropok lekor , karipap and coffee )

jangan lupe ye..
11 august 2014

thanks :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...