15.3.13

DUE DATE

ramai yg bertanye.. stress jugak mak buyung di sini..

hehe..

due date dalam what to expect punye app dlm ipad - 13 march 2013

due date yg doctor bagi pulak - 16 march 2013

my birthday - 19 march! (ok saje selit)

aritu doc bukan main cuak ckp anytime.. anytime.. hehe..

tapi nk buat mcm mana, baby nana ni mcm sedap sgt pulak duduk dlm perut ni.. 

so far, tanda2 akhir pregnancy nana :
- discharge pekat2
- sakit muscle yg bawah tu, teramat sgt! mmg rasa nk jerit everytime nk bgn duduk or bgn dari baring
- dah start rasa mcm period pain. tapi biasa2 je. xde la sakit terlampau
- contraction... yes! mmg ada dan ada. cume blom lg gap yg 10 minit 10 minit tu
- perpeluh xyah ckp. tdo dlm aircond pun, basah habis..

hope semua blh doakan nana cepat bersalin and dipermudahkan semuanye ye ;) bukan korang je, tapi nana and hubby pun TAK SABAR sgt nk jumpe baby.. heee..

thank you. hugss

" the longer u wait for something,
the more u'll appreciate it when u get it,
couse anything worth having,
is definitely worth waiting..."




5 comments:

  1. moga di permudahkan segala nya.. amin..:)

    ReplyDelete
  2. nana...dah deliver ke belum nie..
    gud luck
    semoga semuanya lancar tau...

    ReplyDelete
  3. hehe. thanks dear. blom deliver lg. dh 3 hari overdue :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...